Hästar som inte funkar

Efter en helg och en måndag m magsjuka och tre barn med denna vidriga åkomma så är man inte så kaxig..
Mådde bättre i tisdags å åkte till I för att träna grind m Kurt. Gick sådär kan jag säga..Grinden funkar inte alls och han slarvar när han backar. Funderar på att skita i tävlingen på söndag för att jag har ingen möjlighet att träna så mycket grind..:( Vi får se..

I dag så var det besök på ATG igen med Killen. Det slutade med att ju flera leder dom sprutade bort desto värre blev han! helt otroligt! Började med hovled, sen båda bakknäna och tillslut höftleden. Dom kunde bara konstatera att något allvarligt fel är det så jag fick smärtstillande igen och ska ringa Strömsholm imo..Troligt är att han har fått en spricka lr nåt i någon ryggkota lr i höften. Så det får bli det stora djursjukhuset och troligtvis så finns det inget att göra..Är väldigt frustrerad och ledsen just nu.. Jävla skit!

Nu ska jag smyga ut och rycka av lite päls på Pojken som ska på träning på fredag:) Å Kurt med förstås!

Gillar att folk kommenterar bloggen men varför är du/ni anonyma? Du läser ju om mitt privatliv å då är det väl inte mer än rätt att jag får veta vem det är? Lr?

Imorgon blir det en vara-med-barnen dag! Funderar på att ev baka, lr nåt annat spännande..Men det är lite riskabelt att baka med mina barn..Sist bakade vi negerbollar, jag rullade dom,Oskar rullade dom i pärlsocker och KajsaStina skulle lägga dom på fatet. Men den sista länken stoppade bollarna i munnen ist för på fatet:) Så inga bollar till oss andra!

Nu börjar kvigorna få gå ut på bete:) Ca 35-40 stycken är ute i dagsläget, så nu får hundarna börja jobba oxså!

Apropå hundar så ska jag smita ut och ta stygnet på Eros innan jag glömmer bort det! :)


Sjunde snopphimlen:)

I lördags var det CR-ridning. Hästarna hade gått ute på natten och var lite lagom sega. Har börjat gno av dom m ryktsten och Linette och Pojken blir helt saliga!! Apropå Pojken så har han blivit hingstig redan! Herregud, han ska ju inte bli det riktigt än..Killen jagar ut honom ur flocken flera gånger om dagen pga att han försöker sätta på Linette! Hon orkar inte säga ifrån, så jag ska sära på dom nu när killkompisen kommer. Han har fullt fjong på snoppen mest hela dagarna...Vad ska detta sluta?? Hade tänkt behålla honom som hingst så han får verkligen lugna ner sig lite:)

Lastade Kurt och åkte till klubben. Red i fem minuter sen red instruktören i 45..:) Bra tycker jag! Kurt var inte riktigt m på noterna kan jag säga. Han blir lite förvirrad när man ber om flera saker samtig´digt.. Om han går på tygel i skritt så kan han ju inte börja trava!! Lr flytta bakdelen...Å ska han trava kan man ju inte gå på tygeln.. Gamla gubben har det inte så lätt..

Hem och fixa och sedan plockade jag upp B,H och S och så susade vi till systers sexparty! Jag säger bara HERREGUD... Jag har ju den inställningen att vad ska jag ha en dildo till när jag har en karl?? Ska han inte göra någonting?? Men om man bortser från snopparna så fanns det ju för fasiken en miljon fräcka grejer!! Jag har missat något i evulotionen tror jag..:) Gubben och jag har alltid haft det kanon på den fronten så jag har aldrig funderat så mycket men nu...:):) Jag beställde en hel del grejer kan jag säga!!  Finns ju så många roliga grejer som man har utanpå och som fladdrar och vibrerar:) Här ska lekas!! Gubben bara skrattar, vi kommer att ha hur kul som helst när vi provar delfinen lr bävern lr vad dom nu hette:) Ujujuju:)

Men det fanns riktiga äckelpäckelgrejer oxså! Mycket baksaker å då menar jag inte muffins..Blääää...Å lösmuffar på burk..fär att int tala om menskoppen...Hualigen!! Det roliga är att hon började med att förevisa den å precis då ringde gubben. hade på ljudlös i fickan och trodde att jag stängde av men jag svarade...Gubben hörde att hon pratade om menskoppar, hur man tömde dom och sköljde...i ren panik hade han bara kastat på luren:) Han ville verkligen ite höra mer:) Så han var lite orolig när jag började berätta vad jag inhandlat:)

Det bästa av allt var en kakform som är formad som en, ja ni vet ju att jag är fixerad,snopp! Så nu blir det snoppkladdkakor och snoppsockerkaka i dethär hushållet:) hahaha

Hem och isäng runt två..suck. Upp i ottan som vanligt men skönt att slippa stallet iaf! I dag blir det lugnt, ev ska jag till I ióch träna trail och framförallt grinden:) Tävlar ju om en vecka!!

Nu till nåt roligare!

Nu har jag fått skriva av mig lite och gråta ordentligt så nu tar vi nya tag igen!! Kapslar in och trycker undan, sopar under mattan och tuggar tabletter:) Yes! Droger är bra annars kan man ju råka känna efter...

Kurt Magnum fyllde 23 år i torsdags! Man lyfter på hatten och gratulerar!!

Dom ringde från Normans och sa att min bil var färdig!!! Jag susade iväg i gamla Bettan ( som jag efter mycket svärnade lyckats byta klädsel på!! Jävla Biltema!! Passa till dom flesta modeller...BULLSHIT!!! Inte till den som Åsa ska montera iaf!!! För jag är smart och det där var omöjligt!!!:) ) Väl på Normans så lassar jag lyckligt in mina glassugna barn i den FINA bilen, sätter mig på min älskade förarstol och gliiider iväg!!...2,5 meter innan jag inser att bältena har utlöst vid krocken och inte åtgärdats...Vad ända in i helvete!!! Ringer lite smått upprörd till min far å han pratar med verkstadschefen som ber tusen ggr om ursäkt (tack pappa) och erbjuder mig en ny passat att åka runt i. I helvete heller att jag tänker lassa ungarna till ett tredje fordon!! Hon är säker gamla Bettan väser jag ilsket i mungipan, hon har iaf bälten!! Så jag tillbringade 2 timmars åktid på nada... Men jag var inte arg..:) Lugn som en filbunke:) Hahahaha ingen som tror mig va?? Åkte med ungarna till McD och gav dom en massa glass:)

Myskväll med barnen. Kollade på Madagaskar 2 för sjunde gången..:) Jag bara ÄLSKAR scenen när flodhästhingsten Motomoto kliver upp ur vattnet och dom sjunger!!! Den låten ska jag spela in och ha som ringsignal!!! Hon ska va stor, hon ska va mullig, å du är ju ENORM.. hahahahaha underbar!! Förresten tyckte sonen att min och Glorias rumpa var av samma kaliber och att vi kunde svänga likadant på dom! Jag känner mig hedrad!!


Vill inte..

Säger bara f*** you till FK!!! Och till den sittande regeringen som jag var med och röstade fram!!! Förbannade jävla rövar och banditer!! Var hos FK och då meddelande dom mig följande: Nya regler gör att man inte kan vara sjukskriven mer än ett halvår på sin arbetsplats. Sen klassas man som arbetslös och måste ta det jobb som dom bedömer att man kan ta trots sina besvär, i mitt fall ett stillasittande jobb. Så from den sists juli klassasj ag som arbetslös och måste gå datakurser och lär-dig-söka-jobbskit. Vad jag vet så har jag ett eget företag och är absolut inte arbetslös utan JAG ÄR OFÖRMÖGEN ATT JOBBA PGA SMÄRTA!!!! Ingen verkar förstå hur jävligt det verkligen är!! Jag lever just nu i ett svart hål av smärta. Jag gråter dagligen och känner mig så jävla värdelös för allt och alla! Jag visar min glada fasad utåt självklart då jag i grunden är en social och glad människa men inom mig skriker jag. Funderar varje dag på om inte allt skulle bli bättre av att bara ge upp. Gubben skulle ha en arbetskamrat och fungerande kvinna, barnen en mamma som skulle kunna leka med dom och jag själv skulle äntligen få vila och inbte ha ont. Jag VET att dethär är fel tankar och jag skulle inte göra det pga av mina barn men ändå! Tankarna finns där hela tiden! Vad skönt att få slippa ha ont... Jag har levt med huvudvärk dygnet runt sedan jag var 12 pga en skallskada. Vissa dagar har jag en "normal" huvudvärk, vissa dagar förlorar jag synen på vänster öga och kan knappt röra mig. Så har jag det jämt, har aldrig haft en huvudvärksfri dag sen dess. Å nu när hälarna har lagt av orkar jag fasen inte mer! Huvudet har jag lärt mig att leva med men i kombination med fötterna så... Å pga hälarna så har ryggen knutit sig i en stor smärtspiral.. På skala ett till tio så är min smärta uppe i en klar nia. Och kryckorna börjar mer och mer behövas. Rör mig som en åttioåring utan rullator.

Ska ringa igen på måndag och be om hjälp för jag fixar fan inte dethär!! Sorry att jag skriver så tråkiga saker men jag behöver bara få spy ur mig allt!!! Å nu när FK säger att jag måste börja jobba nånannanstans så bara brast allt! Jag vill ju ha dethär livet!! Jag vill inte sälja gården och bosätta mig i Vingåker. Jag älskar mitt jobb och mitt liv! Jag vill ha mina barn hemma när dom är små! Faaaaaan..Jävla skit!

Dagarna går..

I måndags var Axel på sitt första tandläkarbesök! Å han blev ilsk som en liten viking när dom skulle kolla i munnen på honom! Han som är så lugn och glad! Men han blev jätteglad över sin tandborste iaf!

Åkte och lämnade in telen på lagning då varken displayen lr högtalaren funkar..morr. Ingen tele och ingen bil..bläää!!

Idag så grejade jag lite och åkte till syster som hade typ  15 limpor hon ville bli av med:). Handlade på vägen hem och sen var det bara att kasta ihop mat och lasta Kurt å åka till klubben. Kurt var jätteduktig! Bron går utmärkt, traven börjar sitta, galoppen går utmärkt i vänster varv och han galopperade tom på tygel!!! Yipii!! Han börjar fatta galoppen:). Grinden däremot är helt enkelt livsfarlig..:( Men men jag får jobba på den biten..

Styrelsemötet drog ut på tiden men det var roligt iaf! Så nu ska jag bädda ner mig, ska till FK imo...morrr...


Maskerad och ridlektion

Har lagt av mig lite..Har ju inte skrivit något sen finlandsresan!! Jaja, det var segt i lördags kan jag säga..Men så spacklade vi upp oss för kvällen och då blev det bättre! Gubben blev klockren som Jack Sparrow!! Sminkade honom tom och det blev verkligen pricken över i:et. Jag var ju själv saloondam:) Ungarna tyckte att jag var jättesnygg iaf!! men dom var jätterädda för gubben! Slängde in oss i bilen och åkte till D&S. S var saloonflicka och D var Freddy Kreuger, å han var riktigt läskig ska jag säga!! Fy fan vad verklighetstrogen hans mask var!! S såg ut som en kopia av Alanis Morisette:) Skitsnygg!!

Åkte förbi pyttan och kastade av kidsen, sen vidare till Elvis och Marilyn Monroe:) Hahahaha, visste inte att dom bodde på en grisgård:) Hade mycket trevligt iaf! Sent blev det oxså.. Folk som mötte oss såg väldigt fundersamma ut! Tyckte att vi borde ha ställt oss efter en väg med 20 meters mellanrum å så hur förvirrade folk skulle bli!!!

Dagen efter var det mjölkhämtning, gissa om gubben hade tvättat bort sminket?? Hahaha, den stackars chauffören såg smått chockad och lite oroad ut där han stod och pratade med en spacklad bonde i overall!!! hahaha, höll på att skratta i hjäl mig!!!

Lastade Kurt och åkte till Täby och träning för Håkan. Kurt gick jättefint och var kanonduktig!!
Satt mest och slappade hela eftermiddagen,  J kom hit en stund oxså.

Idag har jag skjutsat Oskar till dagis oh varit med Axel till tandläkaren. Han ville absolut inte gapa utan blev tvärilsk! Fast han blev glad igen då han fick en tandborste:) 



                     


Finland

Uppe m tuppen i torsdags morse och grejade med allt. Måste ju vara tipptopp och full koll om jag ska kunna slappna av! Kan stressa ihjäl mig om jag kommer på att jag glömt sopa golvet i ungdjurslagårn, lr glömt hänga upp ett täcke lr inte ställde dricksglaset i diskmaskinen! Sjuk? ja..lite..:) Efter att ha städat allt och bockat av min mentala lista och gett barnen 1000 000 kramar så for vi iväg!! Trodde faktiskt inte det då rörmokarna och 4 gubbar kämpat hela morgonen för att säkra vatten till gården då det "tog slut" i tisdags!! Dom hittade till slut felet..ledningen som ledde till lagårn hade ett parti som var stort som en blyertspenna!!! Å den ledningen ska försörja ca 200 djur, diverse disk och tvättmaskiner samt vårat vatten!!! Inte undra på att pumpen exploduttade!!  Men dom hann precis innan vi skulle åka. Puh!

Åkte till Lännäs och därifrån fick vi skjuts av D:s mamma. Upp på bussen och då slocknade gubben direkt och sov hela vägen..Suck! Vaknade i Stockholm, tittade lite pilskt på mig och sa: Ska vi bli medlemmar i 2 meters klubben? Va?? Jaaa, toaletten ligger nog på den höjden över marken sa han...Skrattade ihjäl mig...Ibland har han bara sååå dålig humor...:)

Tog en drink i baren och tittade på alla fulla ungdomar och desperata knulljägare..Patetiskt!! Det är så uppenbart vad folk är ute efter så det blir pinsamt!! Å dom flesta tjejerna hade knappt trosor på sig...Hua! Tur att man är en präktig bonnmora med knästrumpor, gördel och huckle!!! :) :)

När vi kom ombord så travade vi glatt iväg till hytterna. Vi hade bokat deluxe så det skulle bli kanonfint! Öppnade dörren och då bodde det redan en gubbe där!!!! Så jävla typiskt att det skulle hända oss!! Vi gick ner till receptionen och fick vänta läääänge:(. Sen kom en gubbe och bad tusen gånger om ursäkt och så sa han att det var fullbokat överallt!! Men det fanns tydligen en svit ledig!!!! Herregud vad lyxig den var!! Stort vardagsrum, stort sovrum med dubbelsäng och stor champagneflaska och diverse gottgott:) Helt underbart!:) Vi fick även drinkbiljetter för "olägenheten"... Vi var tvungna att inviga direkt....:)

Sen gick vi å käkade. God mat på en trevlig resturang. Gubben käkade svärdfisk...Jag nöjde mej med lite hederlig död ko:) Vi åt så vi såg ut som michelingubbar allihop:) Sen var det taxshop och lite sånt. Gick runt i baren, lyssnade på Magnus Carlssson och dansade. VÄLDIGT trevligt!!
 Tråkigt nog kom det en ful kille som påminde om en grävling och gapade på en av oss och påstådde att vi hade skrattat åt en handikappad tjej...Hmmm, kan man inte sitta och skratta i ett sällskap åt va vi säger???? Snacka om att ha problem!!! Blev mest arg att inte jag fick slå honom med handväskan då jag blev MYCKET arg!! Men som vanligt blev jag hindrad av gubben:(

Vi höll igång till fyra!!! Sen sa vi gonatt:) Men väl i sviten var gubben pigg som en mört och småbarnsförälder som man är så..:) Klockan sex duschade vi och la oss för att sova...Klockan åtta ringde D och sa att det var frulle...Herregud vad trött man var!!! Men gubben ville kramas lite innan frullen så det blev en sen frukost:)hihihi vad kul vi hade!!!

Frukosten var underbar!!! Ni vet..ALLT fanns!! Äggröra,omelett,bacon,korv,osttomater,pannkákor,gräddtårta!!! Och man fick mouserrande vin till oxså!! Hahahhaha underbart, jag åt tills jag fick hålla för munnen för att inte maten skulle ramla ut:)

Sen gick dom andra och la sig. Jag gick och shoppade:) Sen satte jag mig med ett täcke och en bok i sviten och bara njöt!!!

Käakde hela dagen och satt och snackade skit. Så roligt vi har haft!! Bara umgåtts och bara varit! Inget jobbigt bara kul! Å gubben som blev förvandlad till rena rama italienska hingsten!!! Hahaha undrens tid är inte förbi!! Han briúkar ju bara sova när han inte jobbar:)

Sliten på vägen hem. Tråkigt att åka buss..Sov en stund, gubben sov hela vägen:)

Idag har jag varit ute och grejat å kollat att allt är ok..och dte var det:) Killen var jätteglad och se mig:)
Ska göra mat nu å sen ska vi ju på maskerad hos min syster:) Hon ska vara Marilyn Monroe och jag ska vara en saloondam:) Gubben ska vara en piratkopia(hahahah) av Kapten Jack Sparrow:) Såååååååå sexigt!!!;) Det ska bli kul iaf!!



ATG

Tillbringade HELA dagen på ATG..Och inte ett skit hittade dom!! Fast han var inte halt på vänster fram längre utan ist på höger fram och vänster bak!!! Så nu blir det Finadynekur och vila i två veckor så får vi kolla då..Jag blir galen!!! Vad fan är felet?? Killen var iaf jätteduktig! I var med och det var väl tur att man hade någon att fördriva tiden med!! Det positiva är att han iaf har en chans!

Kom hem och städade, helt slut i rygg och ben éfter allt springande och stående. Red en liten vända på Kurt. Mysigt om jag inte hade stött på GF..Han verkar vara på G..:(

Nej nu ska jag sova!

Typiskt

Tror att jag håller på att få lunginflammation. Typiskt då vi för en gångs skull ska åka iväg !  Men jag ska svepa en stor whiskey ikväll, sätta den i fel strupe så att jag förgiftar alla sjuka alveoler lr vad dom nu kallas! Här ska banne mig inte förstöras någon resa inte!!

Så jag har försökt ta det lugnt idag men det går ju så jävla bra då man har barn som är överaktiva!! KajsaStina gör allt för att jag inte ska kunna sitta still en sekund! Är jag i köket är hon i badrummet och spolar ner diverse grejer, är jag i badrummet är hon in köket och badar sina ponnys i hundvattenskålen lr matar lillebror med kattmat, är jag i hallen är hon i tvrummet och kastar DVD-filmer och planterar om mina blommor och är jag i TVrummet är hon på kontoret och beställer grejer på Internet!!!! Tillslut fick jag frispel och kastade ut henne med hennes lillebror till deras pappa! Å då var jag ju tvungen att städa för andra gången idag då jag är pedant...morr. Ska sätta ut henne på Blocket, söt snart treårig tjej säljes. Van vid föräldrar och syskon, ranghög, EJ till nybörjare då hon kräver rut föräldrar, snäll att mata och sätta på skorna, gillar att bada ocj klättra på höga föremål. Kräver person med starkt hjärta, fast hand och ett neurologiskt problem som gör att den klarar sig utan sömn veckor i sträck! ?:- vid snabb affär medföljer kläder och en årsförbrukning Losec...

Å så kommer hon springande och ger en en bamsekram, en blöt puss och säger mamma jag ÄÄääääälskar dig! å då smälter man, ler och tar ett par Losec och börjar om från början! Knepigt det där med moderskärlek!! :)

Blev inget FK pga av att jag hostar och snörvlar. Imorgon ska jag ju till ATG med Killen..Usch och fy. Inget roligt. men hoppas iaf att jag får ett klart svar! han kan ju inte gå omkring såhär!!

Gubben var med på radio idag..ifall ni hörde ett pucko som har majonnäs och hallonsylt på sina mackor så var det han..:)

Nej nu ska jag svepa ett slag med stekpannan så att samtliga barn somnar samtidigt..:) Å hoppas att jag mår bättre imo!

Påskhelg

Har ju inte bloggat på 4 dagar!! Ajabaja..Iof hoppar jag på kryckor och har en dunderförkylning så man är ju inte på topp precis..

En resume av påskhelgen: I fredags var I på Grevagården m Rosie och det gick jättebra för henne!! Kunde ju inte följa med tyvärr.. Min syster kom på frukostbesök och vi satt och snackade skit halva dagen.

I lördags red jag en sväng med Johanna. Kurt var som en vildhäst då oxså..måste nog kanske dra ner lite på kraftfodret..:) Lekte med barnen ute och målade påskägg. Oskar tog ungefär en timme på sig att måla ETT ägg men fint blev det!!

I söndags släppte vi ut am och sinkorna på bete!! Sen var det påskmiddag hos mamma och pappa. Mycket gott!! Åkte kringelvägar hem och passerade syster och svåger. Hade faktiskt klänninbg på mig! Oskar sa: mamma du är jättefin, men du har jättestor rumpa och stora tuttar och det är för att du äter så mycket, men det gör inget för jag älskar dig ändå..Jag blev rörd till tårar medans gubbjäkeln skrattade så att han fick andnöd..Man tolkar ju olika..:) Han fick en pungsmäll iaf, för hans tolkning var fel!:)

Idag så var det långritt på Glottra. Sen som vanligt och så ramlade Kut omkull i transporten..Blev livrädd och trodde att hans sista stund var kommen men efter att jag monterat ner frontbommen så reste han på sig och ville gensat ha hönätet...Så såå allvarligt var det tydligen inte..

Ridturen var jättemysig! Men Kurt hade lite problem med hastigheten som vanligt..:) Grillade korv i skogen och så fastnade jag i ett träd då Kurt hoppade över en bäck..Men annars var det toppen!!!

Käkade årets första glass på hemvägen! Det blev en 88:an. Gubben hade klippt gräset när jag kom hem!  Har bråkat med dottern angående läggdags:( plus att hon är vaken halva nätterna opch skriker gör att jag känner mig som en zombie. Jag är så jäkla trött!

Ska bli lite duktigare på att skriva..Nu kommer det ju att hända mer grejer då djuren ska ut och så. Nästa vecka ser spännade ut med ett besök hos FK imorgon...Dom ska försöka få mig att aktiveras..Vad jag vet så är jag sjukskriven just för att inte aktivera mig..och om jag vill aktivera mig så har jag och göra utan deras inblandning.. Blir så besviken och arg att dom ska tjafsa så!!! Jag har skrämmande ont i kroppen och rör mig som om jag vore 70 bast och förlorar 10 000:- i månaden på att gå hemma ändå så tvivlar dom..På vadå????

Om ni hör på radion imorgon att en anställd på försäkringskassan i Vingåker har fått en krycka där solen aldrig lyser samt sin laptop intryckt i näsan så vet ni att jag har tappat kontrollen..Det värsta är att detta kanske inte är ett skämt...Menmen jag har ju bra vänner! Får se vem jag kommer och gömmer mig hos:) Är det någon av er som känner för att ta emot tre vilda barn, 4 hyfsat väluppfostrade hundar, 4 bortskämda katter, 4 tokiga hästar, 7 kåta kaniner, en bedrövad fågel och en snäll mus så hör av er! Gubben och korna kan jag lämna hemma!

Lugn dag

Idag tog jag mig i kragen och bestämde mig för att ta det lugnt..Efter stallet och sedvanlig frukost..( med hot om att bli arsenikgiftad av kaffet..) så städade jag undan lite snabbt och satte mig ner. Detta hör inte till vanligheterna och min kropp bara skrek efter aktivitet..Men jag satt kvar! Imponerad av mig själv! Jag satt med en bok och bara var lugn..

Farmor har tydligen blivit väldigt dålig och vistas nu på sjukhus. Jag hoppas verkligen att hon kryar på sig! Finns få kvinnor som ä'r som min farmor..Hon är vass som en kobra men såå snäll och rar. när man hälsar på henne synar hon en uppifrån och ner å säger..: Jaaa, fet har du blitt iaf..Man får en sån självkänsla efter ett farmorbesök! En gång skulle jag "visa upp" min nya pojkvän. Farmor bligar snett på honom och säger: Jadu, den förra var bättre! Stackaren till pojkvän vågade aldrig hälsa på där igen..!

Får väl se hur det blir med farfar då. Han är ju blind men har stenkoll på allt!! Imponerande!

Efter att ha tagit det lugnt och lagat mat så gick jag ut med kidsen. Sen tog gubben över och jag red en långtur på Kurt. Jättemysigt!Men jag trodde att vi skulle lunka lugnt i skogen men den galningen ville bara galoppera! Galopperade lugnt och fint på tygel men så helt plötsligt fick han en "travknäpp" å racade iväg i halvsken med huvudet mellan benen! Tur att man har hornet att hålla sig i!

Killen går och deppar i hagen. Han blir skitsur nä'r jag rider Kurt. Stackare!

Pojken har börjat bråka med dom andra i hagen och dom låter honom hållas. ha klättrar och nafsar på dom i ett. Hoppas att jag kan få hit en hingstkompis åt honom! Han behöver det.

Nu ska jag kolla på en film!

Shopping

Idag har jag grejat lite extra i stallet och med kaninuslingarna..Skaffade även ett hänglås till Bings bur idag..:) Inget mera spån i huset!! Ers eminente spannmålsleverantör kom samtidigt med frukostgästen så det blev fullt vid kaffebordet! Trevligt!! Efteråt städning och så åkte jag och småknoddarna till Ica och handlade. KajsaStina fick en stor kloklad (hon säger så) kaka.

Sen undrade c om jag ville följa med till Marieberg och det säger man ju inte nej till! :) Inne på leksaksaffären i lugn och ro utan barn, lite klädshopping och sen en vända på Willys. Väldigt trevligt! Käkade på McDonalds oxså. Utan kissnödiga barn som kivas:) Det var så rofyllt!

Kommer att få sällskap i hagen till mina kusar i sommar! En islandshäst som ska gå här och skrota´!:) Han är ett år yngre än Kurt så dom kan ju ha en egen PRO-grupp:). Hahaha

Funderar mig blå över Killen! Kan inte komma på vad fasen han har gjort med benet! Han är varm igen så det bådar inte gott..

Nu ska jag snusa kudde!

Har inget att skriva om..

Känns som att bloggen blir kortare och kortare..Tråkigt..Men just nu har jag för mycket att göra och för lite tid att tänka..Bra iof!

Idag har jag susat iväg för att köpa medicin till Pojken och sen kom C med alla barn så det har varit lek och busdag för barnen som hade jätteroligt. Ja jag med förstås! Kul med kvinnligt sällskap ibland:)

Ska skriva mera imorgon, seg idag:)

Opererad hund och treårstrots

KajsaStina är inne i värsta treårstrotsen..allt är tvärtemot och hon bråkar om allt..suck..Imorse när jag kom in hade hon tagit Bing (hennes älskade kanin) pumptvålen och en tandborste..Å sen hade hon lagt tvål på tandborsten och borstat Bing.. Han skulle bli fin..Jag fick bada kaninen en bra stund för att få ut tvålen..morr sa kaninen och morr sa jag..

Efter jobb och frulle så fick jag åka till vet m Eros och operera bort hans böld i ögat. K:s nya klinik var jättefin!! Åkte hem till syrran och snackade å sen hem. En lugn dag idag.

Träning

Uppe m tuppen och gjorde stallet.  Sen var det bara att packa in kuse och grejer  och åka till Rutagården. Staffan Ljunggren var det idag. Kurt gick jättefint och var jätteduktig! Fattade tom galopp i höger varv! Ungarna kom och tittade sista lektionen. Oskar tyckte att det var jätteroligt att titta men inte dom andra.. Hem å lägga ungar och nu ska jag pyssla lite innan jag ska sluta mitt gröna och mitt blåa öga..

Toppenfredag

Stressad dag med handling och städning inför kvällen. Men det mesta löste sig förutom att jag får använda kryckorna meroch mer..suck.

klockan sju började folk troppa in. Och vad roligt det blev!!! Skrattade så att jag hade kramp dagen efter!! Det är såhär livet ska vara! Vänner och familj samlad med en helsikes massa tacos och pilsner. Fast pilsnern spelar inte så stor roll egentligen, vi har lika kul för det! Men somliga blev ordentligt på lyset:) Som pappa tex..Hahahaha shit vad roligt det blev!

Ja vi slutade inte festen förns halv fyra..å stackars gubben skulle upp å mjölka kl halv sex.. D&S sov över, syrran och hennes gubbe höll igång hela natten:) Hahahaha jag har världens underbaraste familj och vänner!!! Ni är så jävla toppen och roliga!! Love you all!!!! And fuck juuuu..;)

Fick en MASSA choklad.. TACK!! Och en massa annat mumma och lila stallbandage!!! Glad!

Dagen efter likamed seg...Gjorde stallet och städade undan samt käkade frulle med D&S och en fruktansvärt trött gubbbe..Åkte och skulle rida ett pass på klubben md Killen men han är halt igen..Jag ger upp!!! Så jag fick ta Kurt och det gick jättebra!

På måndag blir det storbeställning hos vet..suck..varför ska allt komma på en gång?? Killen är halt, Pojken har löss, alla hundar har noskvalster och så har Eros en böld i ögat..Billigt kommer det ju bli...NOT!

Imorgon blir det då träning för Staffan. Ska bli intressant. Men tyvärr står ju då Killen kvar i stallet..

Hipp hurra för mig

Ja, så fyllde man då år igen..:) Hela 29 bast, snart vuxen alltså..Shit pommes frites..

Jag lastade kusar efter stallet idag..Hästarna sura för att dom fick stå i fållan då blindstyret Kurt rammade 100 meter staket igår kväll..Morr..Hur kan man ta sats 100 meter å sen MISSA en 20 meters öppning??? Snacka om hjärnsläpp!

Killen gick på bra och bönderna tog varsin skinka å lyfte in Pojken! Lätt som en plätt! Åkte till klubben å tränade halter m Pojken och red Killen. Killen gick bra faktiskt men jag red uselt.. Han lugnade sig snabbt å vi kunde tom trava i form ett tag!! Ingers fölis såg kanonfin ut! Det kommer att gå kanonbra på Greva m den tror jag!

Hem å fixa staketet. Sen gick jag in för att min vänsterfot kollapsade. Så nu tar jag mig inte fram utan kryckor..Det skrämde mig enormt! Vad fan gör jag om den inte återhämtar sig?? Jag får panik snart. Igår hade jag fruktansvärd värk i hjärtat till klockan ett på natten och ryggen har varit helskum hela dagen å nu ger sig foten..Undrar om min kropp försöker säga något.. Men jag vet inte vad jag ska göra!!

Barnen å deras far åkte till affären för att köpa presenter till sin mamma. Gubben har ju lovat mig nya westernstövlar men dom köper vi på chappen så det var bara barnen som skulle ge mig något. Dom fick välja HELT själva.. Så jag fick 2 gula blommor, ett fyrpack mazariner å två ölkorvar...Är det inte helt underbart!! Vad mer kan en mor önska sig?? Jag äter inte mazariner men vadå? Det är tanken som räknas!!!

Älskar mina underbara skitungar!!

Fick mig ett födelsedagsnyp i lagårn imorse å det satte ju fart på livsandarna! Älskar gubben oxså..iaf idag..;)  Nejdå jag tycker om honom dom flesta dagar.. han står ju ut med mig å det är ju en bedrift! Å så har vi en sån härlig jargong sinsemellan:) Vi är öppna och ärliga med en STOR portion humor...Som det ska vara alltså! Å så har han en förjävla snygg kropp och är jättebra i .....tvsoffan att luta sig emot! ;) Puss älskling..

Nu ska jag ta in hästarna lugnt och sansat utan att ramma staket..:) Å sen ska jag sova..lr hoppas på ett födelsedagsnyp till kanske..:)

En vanlig dag

Jaa idag gjorde jag stall på morgonen som vanligt..Sen var det sedvanlig långfrulle och efter det städning. Sen gick jag och barnen ut. Både Oskar och Kajsastina red Kurt å så tog jag en repa på honom på gärdet. Han går så himla fint och bra. Galoppen sitter jättebra nu!

Sen hoppade vi studsmatta och sen var det matdags. Duscha och iväg till klubben för medlemsmöte. En massa surr å inget vettigt sagt..:)

Imo ska jag iväg med muppen och fölis..undrar hur det ska gå??

RSS 2.0