Föl,föl,föl

Jag var gråtfärdig i söndags morse! Total panik och tillråga på allt var gubben igång och skällde på mig för ingenting:(. Det var ordentlig ordning på Lena iaf. Hästen skulle vara uppvärmd och klar och det var 30-40 intensiva minuter kan jag säga!! Uppvärmningen av Lacey gick bra, vi förstod varandra lite bättre idag iaf:) Sen red jag.. Det gick mycket bättre än jag vågat hoppas på. Jag var helnöjd och det kändes bra! Sen säger Lena att jag har väldigt lätt att lära, och att somliga helt enkelt är födda att rida för att dom har takten och rytmen inom sig och det sa hon att jag hade samt att jag kunde gå hur långt som helst...Det är bara att träna så kommer du att gå långt sa hon..Har aldrig någonsin blivit så förvånad och svarslös i hela mitt liv!! Har alltid trott att jag är en katastrofdålig ryttare! Å så kommer en så duktig tränare och påstår att jag kan bli bra..Vad säger man? Jag var lika gråtfärdig när jag åkte hem fast av en annan anledning:) Lacey fick en stor puss på mulen!

Resten av dagen ägnades åt hemarbete och leka med barnen ute i solen vilket resulterade att alla är brända..

Å tror ni inte att Linette klämde ut fölet mellan vakpassen??Tjaskmört..

Det blev iaf ett helt bedårande stoföl:):) Å alla mår bra:) Syrran kom hit och vi fick åka runt lite och inhandka grejer till gubben som frog igång och körde gräs idag..Nu är man gräsänka på riktigt...

Styrelsemöte på klubben and thats all I have to say about that..

Tisdagen ägnades åt att inhandla en helvetes massa blomjävlar till alla mina krukor,lådor,buttar och annat skit jag envisas med att ha på sommaren..Blev iaf ett sexti,sjuttital petunior och en massa hänglobelior..Det är dom enda jag kan namnen på..Jag har svarta fingrar only so you know..

Sen åkte jag vidare för att plocka upp Formosa med tillhörande fölunge då den lille treveckorskillen är lite väl kaxig. han springer över folk,hoppar på dom, går inte att komma nära samt stegrar sig om man försöker peta på honom. Lastningen gick bra och när vi kom hem så ägnades jag och gubben en halvtimme åt att vidröra honom utan att han skulle få panik vilket han hela tiden fick..Efter 20 minuter kunde jag smeka honom överallt samt lyfta benen och han visade ett intresse för vad jag gjorde:) Gubben fick inte komma nära..Men efter en stund accepterade han honom oxså om han fick stå tryckt mot mig..Sen gnäggade han faktiskt när vi gick så det ska bli intressant att greja med den dära lille plutten:) Han verkar ha fått sin mammas ideer...:)

Imorgon ska jag sätta på Linettes fölis en grimma samt besikta hästtransporten:) See Ya!


RSS 2.0